Tjusigt hotell med häftig takbar

Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Malmö

Superior Twin-rum

Superior Twin-rum

Boende på modernt hotell i trendiga Malmhattan med centralt läge i Malmö

  • Malmö ur fågelperspektiv: Njut av den hisnande utsikten tillsammans med en exklusiv drink i Kitchen & Tables Skybar som ligger på 25:e våningen, hela 85 meter över havet. I vackert väder kan du även blicka ut över Danmark och den ståtliga Öresundsbron.

  • Amerikanska smaker från Marcus Samuelsson: Hotellet har två restaurangkoncept som har utformats av stjärnkocken Marcus Samuelsson. Eatery Social Taqueria blandar det traditionella mexikanska köket med street food från New York, LA och Malmö. Högst upp i byggnaden finner du Kitchen & Table där fokus ligger på Fun Dining med en meny som hämtar influenser från Manhattan.

  • Modern design och konst i centrum: Det pampiga hotellet är byggt i keramikplattor och har en modern inredning med varma färger och fokus på skandinavisk design. På hotellets väggar hittar du även en imponerande samling av modern konst och utanför frukostmatsalen hänger ett antikt flygplan.

Faciliteter

- Två restauranger
- Skybar
- Tvättservice
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Clarion Hotel Malmö Live ligger bara fem minuters promenad från Malmö Centralstation.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor