Femstjärnig vistelse på Sardinien

CPH Pevero Hotel, Porto Cervo, Sardinien, Italien

Sardinien

Classic-rum

Superior-rum

Superior-rum

Sardinien

Porto Cervo

Golf Club Pevero

Sardinien

Förstklassigt hotell med fem pooler och strandnära läge på Sardiniens idylliska Costa Smeralda

  • Maxad semesterkänsla: Hotellet är inhyst i en byggnad med typiskt italiensk arkitektur och bjuder på en rad förstklassiga faciliteter. Du lär tillbringa många timmar i det 3 000 kvadratmeter stora poolområdet, som huserar fem pooler samt jacuzzi och solstolar placerade både vid poolkanten och i skuggan av träden.

  • Inte en hungrig stund: CPH Pevero Hotel stoltserar med tre restauranger och tre barer. En stadig frukostbuffé samt en lunchbuffé med medelhavsrätter serveras i den ljusa restaurangen Le Piscine och i de eleganta restaurangerna Zafferano och Atmosphera kan du njuta av gourmetmiddagar med tända ljus och panoramavyer över den vackra bukten.

  • Svep in dig i morgonrocken: I hotellets spa kan du skämma bort dig själv med en välgörande behandling. I direkt anslutning till spaet ligger också ett fitnesscenter med ett modernt gym och på kullarna som omsluter boendet hittar du ett 600 meter långt hälsospår med olika stationer och redskap.

Faciliteter

- Tre restauranger
- Tre barer
- Spa
- Gym
- Poolområde
- Wi-Fi

Hitta hit

Det är omkring 25 kilometer till flygplatsen Olbia Costa Smeralda, vilket tar ungefär 30 minuter med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor