Högt över havet i Österrike

DAS Goldberg Bad Hofgastein, Bad Hofgastein, Österrike

Spa-svit L

Spa-svit L

Spa-svit L

Spa-svit L

Studio L

Studio L

Studio M

En drömmig oas bland de österrikiska Alperna med närhet till idyllisk natur

  • En alpinsk dröm: Detta wellnesshotell är ett idylliskt gömställe i bergen. Stig innanför dörrarna där en bastu och en yogastudio med bergsutsikt väntar. Utanför hittar du istället en magisk natur både under sommaren och vinter.

  • Ladda batterierna: Restaurangens inredning är typisk för området och andas rustik alpromantik, med ett utbud av mat som även det känns rätt för området. Med färska ostar och ägg från gården, fisk från dammen och hemrökt bacon samt färska kryddor från trädgården. I baren kan du unna dig ett glas eller två när lusten faller på med.

  • Varva ner på spa: Hotellet erbjuder ett stort wellnessområde där du kan koppla av en stund i bubbelpoolen. Sen kan du sjunka ner i en läckra infinity-poolen och bara njuta av nuet i bastun.

Faciliteter


- Spa
- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

Salzburg flygplats ligger strax över en timme bort med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor