Dolce Athens Attica Riviera, Vravrona, Attica, Grekland

Femstjärnig vistelse i vackra Attika nära Aten

Executive Sea View-bungalow med privat pool
Executive Sea View-bungalow med privat pool
Executive Sea View-bungalow
Deluxe Sea View-rum
Deluxe Mountain View-rum
Deluxe Mountain View-rum

Historia, magiska omgivningar och femstjärnigt vid stranden i Attika, inkl. frukost

Hotellbeskrivning

Plats

Unna dig femstjärnig kustcharm på grekiskt hotell i historiska Attika, inklusive frukost och privat pool som tillval
  • Trollbindande miljö: För den perfekta allt-i-ett-grekiska semestern som kombinerar historia och modernitet, välj att bo på det femstjärniga Dolce Athens Attica Riviera Hotel. Beläget i Vravrona, i den historiska Attika-regionen, är den här eleganta basen invid stranden perfekt för dem som vill kombinera sol, bad och sightseeing.

  • Aktiviteter för alla: Få ut det mesta av sport- och fritidsanläggningarna på plats, som inkluderar två tennisbanor, ett vattensportcenter och en saltvattenpool med ett grunt område för barn. När du blir trött på träning, vila dina muskler och föryngra din själ på spaet, som har både ett thalassoterapicenter och massagebehandlingar.

  • Kulinariskt konststycke: Du hittar alla möjliga alternativ för att glädja foodies på detta hotell, från en huvudrestaurang som serverar härlig frukost och fantastisk havsutsikt, till en avslappnad taverna, en à la carte-restaurang och plats att äta vid poolen. Varje hörn är fyllt med karaktär och modern elegans, perfekt för att varvar ner med stil.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Tre barer
- Fyra restauranger
- Pool
- Parkering
- 24-timmarsreception
- Concierge
- Spa- och wellness-center
- Gym
- Vattensportanläggningar
- Bordtennis
- Två tennisbanor
- Basket
- Beach volley
- Icke-husdjursvänligt

Hitta hit

Dolce Athens Attica Riviera Hotel ligger i Vravrona, Attika, en 40 minuters bilresa från centrala Aten och 20 minuter (cirka 14 kilometer) från Atens internationella flygplats. Vi rekommenderar att du hyr bil vid din ankomst, för extra enkelhet och flexibilitet.

Bra att veta


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

En gång känt som Brauron, är Vravrona en historisk destination i Attika-regionen vid Greklands kust. Med utsikt över Euboeabukten och med ett historiskt förflutet som går tillbaka till den neolitiska tiden, är staden hem åt det heliga templet Artemis och ligger cirka en timmes bilresa från hjärtat av Aten. Tar du dig till huvudstaden så hittar du världsberömda Akropolis, ikoniska Parthenon och många fler berömda landmärken.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer