Havsnära boutiquehotell i Palma Nova

Elba Sunset Mallorca, Palma Nova, Mallorca, Spanien

Palma de Mallorca

Double Deluxe Artemisa-rum med havsutsikt

Double Deluxe Artemisa-rum med havsutsikt

Double Deluxe Artemisa-rum med havsutsikt

Double Deluxe Artemisa-rum med havsutsikt

Deluxe Artemisa-rum med havsutsikt

Palma Nova

Palma de Mallorca

Magaluf

Palma de Mallorca

Boutiquehotell med havsutsikt och thalassospa i centrala Palma Nova

  • Avkoppling vid poolen på takterrassen: Hotellets infinitypool tycks nästan flyta på toppen av takterrassen. Börja med några svalkande längder, fortsätt med lite vila i en av solstolarna och avrunda i bubbelpoolen, samtidigt som du smuttar på en välblandad drink från poolbaren och beundrar den härliga panoramautsikten över Palmabukten.

  • En riktig spaupplevelse: I hotellets spa erbjuds thalassobehandlingar som inspireras av Mallorcas natur och härliga klimat. Dessutom utförs behandlingarna med naturliga produkter. Du kan även koppla av i spaets Aqua Circuit, där du tar vara på vattnets helande och stärkande egenskaper.

  • Stora möjligheter för golfare: På Mallorca finns det sammanlagt över 20 olika golfbanor, varav flera inom bekvämt räckhåll från Palma Nova. Hotellet kan hjälpa till med transfer och bokning av green fee, men även större event som tävlingar eller catering.

Faciliteter

- Barer
- Golfarrangemang
- Parkering (mot en avgift)
- Pool på takterrassen
- Restauranger
- Spa med thalassobehandlingar

Hitta hit

Hotellet är beläget vid havet strax utanför Palma Novas stadskärna. Härifrån är det en kvarts bilfärd till hamnen i Puerto Portals. Palma och Palmas flygplats når du på en halvtimme med bil, alternativt drygt en timmes resa med allmänna färdmedel.

Bra att veta

Thalasso Spa har en åldersgräns på 16 år

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor