Elegant boutiquehotell på Mallorca

Hotel Sa Torre Mallorca Resort, Llucmajor, Mallorca, Spanien

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Garden Dubbelrum

Garden Dubbelrum

Garden Deluxerum

Garden Deluxerum

Garden Juniorsvit

Garden Juniorsvit

Exklusivt boutiquehotell i vacker lantlig miljö på Mallorca, med spa, pool, restaurang och strandklubb, inklusive frukost, spaentré och andra förmåner

Missa inte

Hotel Sa Torre Mallorca Resort är lantligt och vackert beläget på sydöstra Mallorca. Härifrån når du enkelt flera sevärdheter och andra härliga platser. Till exempel kan du besöka huvudstaden Palma, med sitt stora utbud av kultur, arkitektur, designshopping, eleganta restauranger och lokala butiker som säljer bland annat smycken, kläder, läderprodukter, keramik och delikatesser. Ett annat tips är att vandra och cykla genom det vackra landskapet, spela golf på Mallorcas många golfbanor eller prova på vattensporter utmed kusten, som till exempel snorkling, dykning eller segling. Missa heller inte att spara tillräckligt med tid för bad och avkoppling på några av öns idylliska stränder och badvikar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor