Elegant boutiquehotell på Mykonos

Grace Mykonos Auberge Resorts, Agios Stefanos, Mykonos, Grekland

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Deluxerum

Juniorsvit

Juniorsvit

Deluxerum

Exklusivt boutiquehotell med spa, restaurang och pool nära stranden på Mykonos, inklusive frukost och välkomstdrink

Missa inte

Grace Mykonos Auberge Resorts är beläget ett stenkast från havet i det pittoreska Agios Stefanos på den grekiska ön Mykonos. Härifrån har du ett bra utgångsläge för att utforska öns sevärdheter samt dess många vackra och välskötta stränder, som till exempel Fokos, Paradise, Psarou eller Agios Sostis och Panormos. Mykonos är känd sedan länge som en kändisfavorit, där det finns ett stort utbud av exklusiv shopping, restauranger och uteliv. Samtidigt är ön idyllisk och naturskön, med klarblått vatten, cerise bougainvilleas och vitkalkade små hus som klättrar uppför bergsslutningarna i bakgrunden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor