Elegant hotell i hjärtat av Paris

Hôtel Regina Opera Grands Boulevard, Paris, Frankrike

Upp till -64% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Triple-rum

Superior Triple-rum

Quadruple-rum

Dubbelrum

Boende nära operan, boulevarderna och de stora varuhusen, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -64% på marknadens priser ?
Boende i ett Dubbelrum, inklusive frukost.

I erbjudandet ingår även varma drycker per person och dag, en flaska vatten per rum och vistelse och en välkomstbricka per rum och vistelse.

Vänligen notera att en stadsskatt på 2,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Incheckning startar 15.00 och utcheckning sker senast 12.00.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 april 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell i Paris tionde arrondissement, med inspiration från operans värld, nära shopping och sevärdheter, inklusive frukost och mer

  • En bra start på dagen: Hotellet serverar en generös kontinental frukostbuffé som består av bland annat müsli, bröd, bakverk, marmelad, frukt och yoghurt. Passa på att inleda dagen med lite välbehövlig egentid.

  • Teatralisk interiör, nära operan: Hotellets design har fått sin inspiration från operans suggestiva värld, med taktila material, röda nyanser och vackra scenfoton. Den äkta varan/operan når du enkelt genom en kort promenad västerut.

  • Bland boulevarder och storslagna varuhus: Paris är vida känt för sina Grands Boulevards, stora och storslagna boulevarder, där eleganta flanörer har promenerat i århundraden, för att se och synas. Ditt boende ligger nära flera av dessa boulevarder, samt på hyfsat gångavstånd från de fashionabla varuhusen Galeries Lafayette och Printemps.

Faciliteter

- Bar
- Tvättservice

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Paris, nära Metro och buss samt järnvägsstationerna Gare du Nord och Gare de l’Est. Flygplatserna Roissy-Charles-de-Gaulle och Orly når du på en timme vardera, med bil eller med lokaltrafiken.
11bis Rue de Mazagran, 75010 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Missa inte

Hôtel Regina Opera Grands Boulevards är beläget i Paris livliga tionde arrondissement, nära sevärdheter som Opera Garnier, Canal Saint-Martin, bion Grand Rex, Grévin-museet, köpcentrumet Forum des Halles samt flera restauranger och butiker. Härifrån tar du dig enkelt runt till andra stadsdelar. Till exempel kan du besöka de trendiga Latinkvarteren, det bohemiska Montmartre, med basilikan Sacre-Coeur, fashionabla Champs-Élysées och Triumfbågen, Louvren, parkerna Le Jardin du Luxembourg och Jardin des Tuileries eller floden Seine, med öarna Île de la Cité och Île Saint-Louis samt sina många romantiska broar.

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor