Elegant hotell på norra Sardinien

Colonna Grand Hotel Capo Testa, Santa Teresa Gallura, Sardinien, Italien

Superior Lateral Sea View-rum

Superior Lateral Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Elegant hotell med pooler, spa, restauranger och en privat strand vid havet på Sardiniens nordspets, inklusive frukost och en flaska vin

Missa inte

Colonna Grand Hotel Capo Testa är beläget vid havet på Sardiniens nordspets, med vacker utsikt över Bonifaciosundet. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att utforska öns många sevärdheter och aktiviteter. Till exempel kan du besöka den pittoreska kuststräckan Costa Smeralda, Maddalena-arkipelagen och det fashionabla Porto Cervo, men även vandra och cykla i det natursköna landskapet, spela golf på någon av öns golfbanor eller prova på vattensporter som snorkling, surf, dykning och segling. Missa inte heller att ta en promenad genom det närbelägna och idylliska Santa Teresa di Gallura, där det bland annat finns flera butiker som säljer traditionellt hantverk och delikatesser.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor