Elegant spahotell i Policoro

Marinagri Hotel, Policoro, Italien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Elegant spahotell vid havet i Basilicata, med restauranger, utomhuspool, privat strand och bra läge för utflykter, inklusive helpension och mer

Missa inte

Marinagri Hotel är beläget på ett antal små öar vid kusten i Policoro, med vacker utsikt över det Joniska havet. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att utforska regionen Basilicata, som bland annat är känd för respektingivande berg, porlande bäckar, härliga stränder vid sina två kuster, god mat och fina råvaror samt ett rikt kulturarv. Till exempel kan du besöka den anrika, numera världsarvslistade staden Matera, nationalparken Pollino eller de traditionella baden i Rapolla och Latronico. Missa inte heller att vandra och cykla genom det natursköna landskapet eller prova på vattensporter, som paddling, segling och scubadykning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor