Hotell med utsikt över Adriatiska havet

Remisens Hotel Palace Bellevue, Opatija, Kroatien

Superior Dubbelrum med havsutsikt och balkong

Superior Dubbelrum med havsutsikt och balkong

Standard Dubbelrum med utsikt över staden

Standard Dubbelrum med utsikt över staden

Standard Dubbelrum med utsikt över staden

Sol och bad i kroatiska Opatija med boende på elegant hotell, inklusive frukost och middag

Remisens Hotel Palace Bellevue erbjuder en lyxig och storslagen vistelse på den vackra kusten i västra Kroatien. Hotellet är välkänt i den charmiga staden Opatija och det står verkligen ut med sin Belle Epoque-design och vackra utsikt över Adriatiska havet. Hotellet är välbevarat men har uppdaterats med moderna faciliteter som ett splitternytt wellnesscenter med en uppvärmd pool med havsvatten och jacuzzi.

Området lockar både de som gillar att vandra och de som gillar att bada. Bakom hotellet ligger skogsklädda kullar och framför ligger Adriatiska havet. Här finns mycket att göra under sommarhalvåret, med ett dagligt program och livemusik på terrassen.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor