En rofylld oas nära Parc Monceau i Paris - avbokningsbar

Hotel Glasgow Monceau, Paris, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Glasgow-rum

Parc Monceau, Paris

Glasgow-rum

Eiffeltornet, Paris

Classic Green-rum

Parc Monceau, Paris

Chict hotell med coola vibbar i Paris 17:e arrondissement, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 40% ?

Nyrenoverat hotell med lugnt läge nära shopping och sevärdheter, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

  • Unik atmosfär: Nyrenoverade Hotel Glasgow Monceau är en perfekt bas för att utforska det eklektiska närområdet till fots. När du kliver in i lobbyn möts du av ett färgstarkt utbud av modern konst, med utställningar som regelbundet förändras för att ge hotellet en galleriliknande känsla.

  • Bege dig ut på äventyr: Efter att ha laddat upp med en rejäl frukost, kan du ta en promenad längs marknadsgatan Rue Lévis och insupa den autentiska atmosfären innan du tittar in i varuhuset Galeries Lafayette eller styr stegen mot Eiffeltornet och Louvren.

  • Utforska det franska köket: Om du återvänder till hotellet under dagen kan du pusta ut över en kopp kaffe eller ett glas vin i loungen medan du smider planer inför kvällen. Det finns flera restauranger och barer i området och personalen hjälper gärna till med rekommendationer och bokningar. Varför inte prova på fiskrestaurangen Ripaille eller den spansk-franska bistron Les Poulettes Batignolles som båda är med i Michelinguiden.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Flygplatstransfer (avgift tillkommer)
- Dygnetruntöppen reception
- Concierge

Hitta hit

Hotel Glasgow Monceau ligger nära tunnelbanestationerna Malesherbes, Wagram, Monceau och Villiers. Flygplatsen Charles de Gaulle ligger runt 23 kilometer från hotellet och det är runt 18 kilometer till Paris Orly.

Bra att veta


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

3, Rue de la Félicité, 75017 Paris, Frankrike
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor