Ett rofyllt paradisboende i Thailand

Paradise Koh Yao, Koh Yao Noi, Thailand

Jacuzzi-studio

Jacuzzi-studio

Superior-studio

Superior-studio

Avslappnad lyx vid rofylld thailändsk paradisbukt, inklusive frukost, en middag och extra förmåner vid längre vistelser

Paradise Koh Yao befinner sig på norra delen av ön Koh Yao Noi, med utsikt över den vackra Phang Nga-bukten. Här är man långt från hetsen och bruset i Phuket och Krabi och är istället omgiven av lummig grönska, mjuka stränder och turkosblått vatten.

Resorten har en genomgående atmosfär av avslappnad lyx, med lite boho-chic inredning, gungor, hammockar och naturliga material. Det ligger två restauranger nere vid vattnet, där man kan njuta av allt från traditionella thailändska specialiteter till italiensk glass och noga utvalda viner.

På anläggningen finns också en wellnessavdelning, som går i samma tillbakalutat exklusiva stil. Här erbjuds flera olika massagetekniker samt andra välgörande behandlingar för ansikte och kropp. För att direkt komma i det rätta spahumöret kan man inleda sitt besök med att ta ett dopp i den unika vattenfallspoolen eller koppla av ett tag i örtgrottan.

Börja dagen med en yogaklass i soluppgången och avsluta den med en barfotapromenad utmed vattenbrynet. Låt axlarna sjunka och känn energin återvända. Välkommen till paradiset.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor