Exklusiv avkoppling på Phuket

Manathai Resort Surin Beach Phuket, Phuket, Thailand

Deluxe Pool Access-rum

Deluxe Pool Access-rum

Deluxe Pool Access-rum

Deluxerum

Phang Nga Bay

Koppla av med stil på elegant boutiqueresort vid en av Phukets vackraste stränder, inklusive frukost och mer

Manathai Surin Phuket är belägen ett stenkast från Surin-stranden, som är känd som en av Phukets vackraste. Hotellet är exklusivt inrett i modern designstil, och på anläggningen ligger även ett rofyllt spa, en vacker utomhuspool samt en elegant restaurang, som serverar både traditionella och nyskapande thailändska rätter.

Phuket som destination har ett stort urval av aktiviteter att erbjuda sina besökare. Här finns bland annat unika naturmiljöer, ett pulserande uteliv, kulturellt intressanta sevärdheter, golfbanor av internationell standard samt goda möjligheter till vattensport och båtutflykter. Det som inte finns däremot är måsten, och det går precis lika bra att tillbringa hela sin vistelse vid poolkanten, gärna dock kryddad med regelbundna paraplydrinkar, välgörande massagebehandlingar samt långsamma solnedgångspromenader i vattenbrynet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor