Exklusiv resort på paradisön Zanzibar

Sea Cliff Resort & Spa Zanzibar, Mangapwani, Tanzania

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Superior-rum

Superior-rum

Avkopplande resort med pool, restaurang och spa med magiskt läge i Zanzibars exotiska natur, med halvpension eller all-inclusive

Missa inte

Boendet ligger vackert intill havet i Mangapwani på Zanzibars västra kust. I närheten kan du utforska några av öns välkända sevärdheter, som Cheetahs Rock där du kommer nära det vilda djurlivet. Några kilometer bort hittar du även den populära underjordiska grottan i Mangapwani. Ett besök i öns UNESCO-listade huvudort Stenstaden är ett självklart utflyktsmål. Här kan du kolla in blandningen av kulturer från hela världen, shoppa på lokala marknader, äta gott på restauranger och ta en drink på någon av barerna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor