Exklusiv safarivistelse i Kenya

Sir Richard Bransons Mahali Mzuri, Masai Mara, Kenya

Lyxigt all-inclusive-boende signerat Sir Richard Branson

Rum

De lyxiga tältsviterna står på en upphöjd plattform och är inredda med trägolv, sovrum, badrum med parkutsikt, en sittgrupp och en terrass med vacker utsikt över Olare Motorogi-reservatet.

Faciliteter:

- Te- och kaffefaciliteter
- Djupt badkar
- Separat dusch
- Toalett
- Minibar
- Hårtork
- Telefon
- Värdeskåp

Mat

Varje dag serveras ett urval av frukostalternativ, lunch, afternoon tea och middag under stjärnorna. Maten är tillagad med ingredienser från campingens egen kryddträdgård och från lokala gårdar.

Spa

Spa-behandlingsrummet Nasaro är beläget bredvid infinity-poolen på en fridfull plats och erbjuder en rad Africology-behandlingar och produkter. Efter en behandling eller två kan du från spaet sedan röra dig till solstolarna eller ta ett dopp i poolen.

Läge

Sir Richard Bransons Mahali Mzuri safaricamping är en av väldigt få campingar i Olare Motorogi-reservatet, ett privat safariområde norr om naturreservatet Maasai Mara, cirka 240 kilometer från Kenyas huvudstad Nairobi. Platsen är omgiven av ett rikt växt- och djurliv så det finns goda chanser att se mycket av vad naturen har att erbjuda.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor