Exklusiv tillflyktsort på Ischia

Miramare e Castello, Ischia, Italien

Aragonese

Classic-rum

Ett femstjärnigt hotell vid vattnet på den italienska ön Ischia, inklusive frukost, rabatter och spaentré

Ischia står ståtligt av vulkanisk sten och stiger majestätiskt upp ur Tyrrenska havet på den norra änden av Neapelbukten. Mitt bland öns kurorter, fantastiska natur- och begravningsplatser ligger Miramare e Castello – ett femstjärnigt strandhotell inbäddat bredvid öns imponerande Castello Aragonese.

Här handlar det om avkoppling och att varva ner bland förstklassig italiensk finess och med en fantastisk utsikt. Tillbringa morgonen i lugnet på Miramare e Castello Hotels egen privata strand (komplett med helioterapi-faciliteter, idylliskt placerade på en panoramaplattform) för att sedan ta ett dopp eller två i hotellets pool – det finns en sötvattenspool och en uppvärmd inomhuspool att välja mellan. Uppe på den pittoreska takträdgården finns hotellets restaurang där du kan äta à la carte utomhus på en mix av uppfinningsrika och traditionella medelhavsrätter med en imponerande utsikt över havet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor