Exklusiv västkustvistelse på omtyckt spahotell - avbokningsbar

Stenungsbaden Yacht Club Hotel, Stenungsund, Bohuslän

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Deluxe-rum

Deluxe-rum

Deluxe-rum

Standardrum

Prisat spahotell i Bohuslän endast 40 minuter från Göteborg, inkl. frukost, trerätters och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 40% ?

Naturnära boende på södra Bohuskusten, med ett spa som utsetts till Sveriges bästa, inklusive frukost, trerättersmiddag och spaentré | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Unna dig en vistelse på västkusten: Detta TripAdvisor Certificate of Excellence-belönade hotell är en avkopplande oas med fokus på segling. Till Stenungsön har människor kommit för att koppla av sedan 1870-talet och nu har turen kommit till dig att upptäcka denna natursköna pärla på västkusten.

  • Prisbelönade Bluewater SPA, Sports & Health Club: Här har du möjlighet att släppa vardagsstressen och skämma bort dig själv med välgörande massager och ansiktsbehandlingar, bara att svepa om dig morgonrocken och njuta av den rofyllda tillvaron.

  • Besök restaurangen Captain's Table: Restaurangen kombinerar influenser från den svenska västkusten och den amerikanska östkusten. Här avnjuter du måltiderna i en ljus och luftig atmosfär. Menyn är såklart baserad på havets läckerheter, och smakar som bäst tillsammans med ett gott vin från den välfyllda vinkällaren.

Faciliteter


- Spa
- Restaurang
- Wi-Fi
- Bar

Hitta hit

Stenungsbaden Yacht Club ligger cirka 45 kilometer norr om Göteborg. Det är lätt att ta sig hit, då det flera gånger i timmen avgår buss och tåg till Stenungsund.

Bra att veta

För att gäster ska få bästa möjliga spaupplevelse har hotellet delat upp dagen i olika spatider. Gäster tilldelas spatid efter genomförd bokning. Spa för barn 0-12 år gäller endast på höstlovet 25/10-1/11. Tider för barn är antingen 07.00-09.00 eller 09.00-11.00.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Södra Stenungsön, 444 48 Stenungsund, Sverige

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor