Exklusivt boutiquehotell i Barcelona

Sir Victor Hotel, Barcelona, Spanien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Sir Boutique-rum

Sir Boutique-rum

Sir Boutique-rum

Sir Boutique-rum

Elegant boutiquehotell med spa, pool, takterrass och restaurang i hjärtat av Barcelona, inklusive välkomstdrink och sen utcheckning

Missa inte

Sir Victor Hotel är beläget vid korsningen Avinguda Diagonal och Passeig de Gràcia, två av Barcelonas tongivande gator, nära flera restauranger, caféer, barer och butiker. Härifrån når du enkelt ett stort utbud av sevärdheter. Till exempel kan du besöka promenadstråket La Rambla, inomhusmarknaden La Boqueria, Antoni Gaudís mästerverk Casa Milà, Parc Guëll och den halvfärdiga basilikan Sagrada Família, de historiska kvarteren i Barri Gòtic eller det judiska området Mont Juic. Missa inte heller att koppla av på någon av stadens vackra medelhavsstränder.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor