Exklusivt boutiquehotell i Umbrien

Borgo La Chiaracia Resort & Spa, Castel Giorgio, Italien

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Privilege-rum

Privilege-rum

Svit

Svit

Svit

Svit

Elegant boutiquehotell på landsbygden i Umbrien, med spa, pool och autentisk italiensk restaurang, inklusive frukost eller halvpension

Missa inte

Borgo la Chiaracia Resort & Spa är idylliskt beläget på landsbygden i Umbrien, nära gränsen till Toscana och Lazio. Hotellet ligger på Alfina-platån, med vacker utsikt över Bolsena-sjön. Härifrån når du enkelt flera av regionens sevärdheter. Till exempel kan du besöka Orciadalen eller historiska städer som Bolsena, Chianciano, Civita di Bagnoregio, Orvieto, Siena och Todi, men även vandra och cykla genom det böljande landskapet, segla utmed kusten, göra utflykter till vingårdar samt råvaruproducenter, gårdsbutiker och restauranger eller ta del av guidade rundturer för att lära dig med om den lokala kulturen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor