Exklusivt hotell vid havet i Abu Dhabi

Radisson Blu Hotel & Resort Corniche, Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Superior City View-rum

Executive Sea View-rum

Juniorsvit

Elegant hotell vid Corniche Beach i Abu Dhabi, med spa, pooler, privat strand, havsutsikt och ett stort utbud av restauranger, med all-inclusive och tillgång till loungen

Missa inte

Radisson Blu Abu Dhabi Hotel & Resort Corniche är beläget vid Corniche Beach i Abu Dhabi, med vacker utsikt över Persiska viken. Härifrån har du ett bra utgångsläge för att utforska emiratets många sevärdheter. Till exempel kan du besöka affärskvarteren och stadskärnan, Sheikh Zayed Grand Mosque eller beundra konstskatterna på Louvre Abu Dhabi. Andra populära turistmål är mangroveparken, marinan och den konstgjorda ön Yas, där det finns ett stort utbud av attraktioner, shopping och nöjen, som bland annat Ferrari World och Yas Mall.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor