Exklusivt spa vid havet i Norge

Farris Bad, Larvik, Norge

Superior-rum

Superior-rum

Standardrum

Standardrum

Hisnande havsvyer och helande behandlingar på Nordens största spahotell

  • Upplev Skandinaviens största spa: Hotellet kan skryta med en egen historisk mineralkälla. Här tas avkoppling till en helt ny nivå med en källvattengrotta fylld med hälsogivande mineralrikt vatten som du kan bada i och andra imponerande spafaciliteter som hamam-bad, tropiska duschar och tre olika typer av bastu.

  • Harmoni och avkoppling på schemat: Även på rummet har du ständigt havet vid din sida tack vare den stora balkongen där du kan andas in den friska havsluften medan du dricker morgonkaffet och funderar på om du ska börja dagen med en joggingrunda eller en skön massage.

  • Havet är alltid närvarande: Till lunch dukas det upp en stor buffé med bland annat fisk- och skaldjursrätter tillagade med dagsfärsk fångst från det närliggande havet. Missa inte att avsluta lunchen med en av restaurangens himmelska hemlagade efterrätter.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa
- Lounge
- Wi-Fi
- Fitnesscenter

Hitta hit

Hotellet ligger en och en timmes bilresa från Oslo och 15 minuter från Oslo Torp flygplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor