Färgstark oas i centrala Paris - avbokningsbar

Hotel Relais Saint Sulpice, Paris, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior-rum

Paris

Deluxerum

Deluxerum

Jardin du Luxembourg

Classic-rum

Pont Saint-Michel

Charmig elegans mitt i Paris historiska hjärta, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 25% ?

Anrik glamour på hotell i Paris, inklusive frukost och extra förmåner vid längre vistelser. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

  • Bo flott på ett hotell med lång historia: Hotel Relais Saint Sulpice ligger undangömt i en 1700-talsbyggnad som vid första anblick mer liknar ett aristokratiskt bostadshus än ett hotell. Kliv in genom den anspråkslösa dörren och möts av en exklusiv, men ändå bohemisk atmosfär, där mörkröda väggar möter ståtliga mahognybokhyllor och ett svartlackerat 1930-talsskrivbord som får agera reception. 

  • Gör som 60-talets författare och filosofer: Paris härliga atmosfär upplevs kanske bäst sittandes på ett café med en kopp kaffe eller ett glas vin i handen. Bara några minuter från hotellet hittar du de anrika vattenhålen Les Deux Magots och Café de Flore som var mötesplatser för författare, filosofer och konstnärer på 1960-talet. Hotellets personal ger gärna rekommendationer på restauranger och barer i Saint Germain och övriga Paris.

  • Första parkett till stadens sevärdheter: För den som gillar kultur, konst och historia är Hotel Relais Saint Sulpice det utmärkta valet. Med sitt centrala läge har du storstadens många sevärdheter nära till hands. I området ligger museum, kyrkor och katedraler som alla är värda ett besök. Du har även gångavstånd till Luxembourg Gardens, den välkända bron Pont Neuf och shoppingcentret Les Halles.

Faciliteter

- Bar
- Bastu
- Dygnetruntöppen reception

Hitta hit

Hotellet ligger cirka en timmes bilresa från flygplatsen Le Bourget. Med allmänna färdmedel tar resan drygt en timme.

Bra att veta


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

3 Rue Garancière, 75006 Paris, Frankrike
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor