Ta med barnen på en oförglömlig familjesemester. Hos Secret Escapes hittar du handplockade familjehotell och resor för både stora och små till fantastiska priser.

Besök en storstad: Är ni på jakt efter glittrande vyer och storslagen shopping? Våra cityresor tar er med på äventyr till allt från Sveriges och Europas vackra storstäder, till spektakulära upplevelser i andra delar av världen. Skapa minnen för livet tillsammans med familjen på en resa till USA eller gör plats i fotoalbumet för dekadenta Dubai eller magiska Maldiverna.

Bekväma all-inclusive-resor: Att resa med barn är fantastiskt, och ändå bättre är det då både mat och dryck ingår. Ofta serveras all-inclusive i bufféform som garanterar att det alltid finns något för alla smaker. När du bokar med Secret Escapes ingår även ofta andra barnvänliga inkluderingar, som till exempel roliga utflykter och aktiviteter.

Vi tar hand om planeringen: Att planera en resa är en del av nöjet, men det är ofta också väldigt tidskrävande. Just därför rekommenderar vi att du håller utkik efter våra paket där både boende och flyg ingår. Vi erbjuder dessutom flera häftiga rundresor, med allt från strandparadiset Bali till kryssningar på Nilen och olika stopp i Vietnams djupa djungel.

Semester med barn på hemmaplan: Ni behöver inte resa långt för att komma bort från vardagen. På våra svenska destinationer och hotell kan ni frossa i goda middagar, snooza länge på morgnarna och bara fokusera på kvalitetstid tillsammans.

Aktuella kampanjer