Familjevänlig all-inclusive-vistelse på Mallis

Fergus Style Cala Blanca Suites, Santa Ponsa, Mallorca, Spanien

Superior-svit

Superior-svit

Superior-svit

Superior-svit

Boende på ett familjevänligt svithotell nära strand och stad på Mallorca, med all-inclusive

Upplev det magiska Medelhavet med boende på ett fyrstjärnigt svithotell beläget i en pittoresk vik på semesterön Mallorca. Fergus Style Cala Blanca Suites ligger bara två minuters gångväg från stranden i den charmiga fiskebyn och badorten Santa Ponsa.

Här checkar du in på rymliga och fräscht inredda sviter med en balkong och separat vardagsrumsdel. Vuxna gäster har dessutom tillgång till en barnfri takterrass med bubbelpooler och solstolar.

På dagarna kan du koppla av på stranden, spela en runda golf på närliggande Santa Ponsa Golf Club eller hyra en cykel och ta dig runt Mallorcas fantastiska natur på två hjul. När solen går ner bakom havet väntar asiatiska smaker och traditionell medelhavsmat på hotellets restauranger och underhållande shower vid poolen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor