Fashionabelt gömställe i Paris

Hotel Dress Code & Spa, Paris, Frankrike

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Standardrum

Standardrum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Moderiktigt boende på nyöppnat designhotell med spa i hjärtat av Paris, inklusive frukost och exklusiv spatillgång

Att Paris är en stad som är synonym med mode och haute couture står klart så fort du kliver in genom dörren på nyöppnade Hotel Dress Code & Spa. Här blandas olika stilar på ett innovativt och lekfullt sätt, med allt från 60-tals-futurism och marina ränder till strama svartvita hundtandsmönster och blänkande skinndetaljer.

Checka in på ditt unikt inredda rum och ta en runda till spaet där du kan koppla av i ångbastun eller ta en uppiggande simtur innan du ger dig ut på upptäcktsfärd i området. Ditt moderiktiga boende ligger i 9:e arrondissementet, en kort promenad från varuhuset Galeries Lafayette och Place Vendome där du hittar flera lyxbutiker. Sevärdheter som Opéra Garnier, Madeleinekyrkan och Louvren ligger också inom nära räckhåll. När du återvänder till hotellet kan du ställa ner shoppingkassarna och njuta av en god aperitif i baren innan du utforskar områdets imponerande restaurangutbud.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor