Femstjärnig designpärla på Marbella - avbokningsbar

Boho Club, Marbella, Spanien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Stilsäkert boutiquehotell med strandläge på Marbella, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 26% ?

Femstjärnigt boutiquehotell på Marbellas gyllene mil, inklusive frukost och extra förmåner som tillval. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Stilsäkert med designdetaljer: Rummen och villorna i boutiquestil skapar ett drömlikt designparadis omgiven av grönska. Den privata terrassen som ligger direkt vid poolen och har utsikt över palmerna är en perfekt plats att koppla av på och gå in i semesterläge. Möblerna i bohemsk stil med färgglada tyger skapar en chic och mysig miljö.

  • Traditionell andalusisk mat: Kocken Diego del Río skapar en autentisk smakupplevelse i en hippie-chic atmosfär med hans haute cuisine och säsongsmenyer - i samarbete med lokala gårdar. Restaurangens miljö är lika stilfull och snygg som resten av hotellet med sina ljuskronor, italienska designmöbler och konstverk av Henry Hudson och David La Chapelle på väggarna.

  • En grön oas med en palmträdgård: Här är det full avkoppling och lugn som gäller. Koppla av med en svalkande drink i handen medan du lapar sol på solstolarna eller hytterna vid poolerna omgiven av en grön palmträdgård. Detta är även en perfekt plats på kvällarna för att se solnedgången över La Concha.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Pooler
- Trädgård
- Wi-Fi

Hitta hit

Málagas flygplats ligger cirka 55 km från Boho Club. En taxi tar dig till hotellet på cirka 40 minuter.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Urb. Lomas de Rio Verde 144, 29602 Marbella, Spanien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor