Femstjärnigt designhotell i centrala Baden-Baden - avbokningsbar

Roomers Baden-Baden, Baden-Württemberg, Tyskland

Upp till -47% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Roomers Baden-Baden

Roomers Baden-Baden

Roomers Baden-Baden

Roomers Baden-Baden

Exempel på rum

Exempel på badrum

Roomers Baden-Baden

Roomers Baden-Baden

Roomers Baden-Baden

Exempel på rum

Baden-Baden

Roomers Baden-Baden

Roomers Baden-Baden

Roomers Baden-Baden

Roomers Baden-Baden

Roomers Baden-Baden

Roomers Baden-Baden

Baden-Baden

Bo på Baden-Badens första designhotell, med spa, restaurang och utomhuspool, inklusive frukost, välkomstdrink och mer | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Välrenommerat designhotell: Roomers Baden-Baden är beläget i hjärtat av den mysiga spa- och wellnessorten, i närheten av den stora konserthallen Festspielhaus. Hotellet är designat av den välkände, italienska inredningsdesignern Piero Lisson och har sedan dess öppning i oktober år 2016 varit en härlig mötesplats för såväl lokalbefolkningen som internationella besökare.

  • Avkoppling för kropp och sinne: Efter en dag av äventyr bland ortens många sevärdheter, kan du med gott samvete byta promenadskor mot badrock och bege dig till hotellets spa. Unna dig en välgörande massagebehandling, sjunk ner i poolen eller ägna en stund i ångrummet. Du kan även träna på hotellets välutrustade gym, antingen på egen hand eller i grupp.

  • Skäm bort smaklökarna: Varje morgon serveras en stor frukostbuffé i hotellets frukostmatsal. Här kan du sitta länge och njuta av lokala specialiteter, innan det är dags att bege sig ut på dagens äventyr. På kvällen kan du återvända till hotellet för en middag på den japanska restaurangen moriki. Under de varmare månaderna kan du även avnjuta måltiden ute på terrassen. Hotellet har dessutom två barer som serverar kreativa drinkar och goda tilltugg. 

Faciliteter

- Spa
- Restaurang
- Barer
- Pool
- Gym

Hitta hit

Hotellet ligger drygt en mil från flygplatsen Karlsruhe Baden-Baden. Till Strasbourgs internationella flygplats är det cirka sex mil och till Stuttgarts flygplats runt sju mil. Baden-Badens tågstation ligger omkring fyra kilometer från hotellet.

Bra att veta

Hotellets spa har en åldersgräns på 16 år.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor