Solig vistelse på Mallorca

Fergus Club Europa, Mallorca, Spanien

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Avkopplande vistelse på familjevänligt hotell utanför Peguera, med två utomhuspooler och moderna faciliteter

  • Bo omgiven av grönska: Bland lummigt lugn tronar det eleganta Fergus Club Europa på en kulle strax utanför småstaden Peguera på Mallorcas sydvästra kust. Här väntar ett härligt lugn blandat med sköna semesteraktiviteter.

  • Aktiviteter för hela familjen: Här väntar en familjevänlig atmosfär med gott om aktiviteter för både stora och små bland hotellets tre pooler, fitness-avdelning, ett livligt animation team, samt tennis- och squashbanor.

  • Strunta i veckans storhandling: På Fergus Club Europa behöver du inte oroa dig över att gå hungrig: i hotellets stilfulla och avslappnade bufférestaurang väntar baleariska läckerheter till både frukost, lunch och middag, samtidigt som den italienska restaurangen på plats erbjuder möjlighet till lite kulinarisk variation. 

Faciliteter

- Barnklubb
- Pool
- Restaurang
- Terrass

Hitta hit

Flygplatsen når du på cirka 45 minuter med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor