Familjevänligt all inclusive-hotell på Mallis

Fergus Style Cala Blanca Suites, S. Ponsa, Mallorca, Spanien

Svit

Svit

Svit

Superior-svit

Superior-svit

Mallorca

Palma de Mallorca

Boende på familjevänligt svithotell nära strand och stad på Mallorca

  • Checka in och andas ut: Upplev det magiska Medelhavet med boende på ett fyrstjärnigt svithotell beläget i en pittoresk vik på semesterön Mallorca. Fergus Style Cala Blanca Suites ligger bara två minuters gångväg från stranden, i den charmiga fiskebyn och badorten Santa Ponsa.

  • Dagar fyllda av aktiviteter: På dagarna kan du koppla av på stranden, vid poolen, spela en runda golf på närliggande Santa Ponsa Golf Club eller hyra en cykel och ta dig runt i Mallorcas fantastiska natur på två hjul. Vuxna gäster har dessutom tillgång till en barnfri takterrass, med bubbelpooler, solstolar och vackra vyer.

  • Mycket att välja på i matväg: När solen går ner bakom havet väntar asiatiska smaker och traditionell medelhavsmat på hotellets restauranger, och underhållande shower vid poolen. I hotellets bufférestaurang serveras frukost, lunch och middag, med ett stort urval av varma och kalla rätter.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Två pooler (en inomhus och en utomhus)
- Rullstolsanpassat
- Lekplats
- Luftkonditionering

Hitta hit

Palma de Mallorcas flygplats ligger 30 minuters bilresa från hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor