Strandnära boende på Zanzibar - avbokningsbar

Filao Beach Resort, Uroa, Zanzibar, Tanzania

Upp till -58% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxerum med trädgårdsutsikt

Deluxerum med trädgårdsutsikt

Charmigt hotell på Zanzibars kust, med pool, privat strand och all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 58% ?

Avkopplande dagar på charmigt strandhotell med pool och spa på idylliska Zanzibar, med all-inclusive. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Varva poolbad med strandhäng: På morgonen kan du välja om du vill tillbringa dagen vid hotellets inbjudande pool eller på den privata stranden. Eller varför inte få det bästa av två världar och varva sköna poolbad med dopp i den Indiska oceanen?

  • Njut av en massage på stranden: För en riktigt avkopplande semester bör du unna dig själv en skön massage på spapaviljongen som ligger nere vid stranden. Låt musklerna slappna av till ljudet av vågsvalp och palmblad i vinden.

  • Cocktails i solnedgången: Inled kvällen med en god middag på restaurangen som serverar regionala rätter och lokala specialiteter. Sedan kan du slå dig ner på terrassen och smutta på en cocktail med exotiska smaker av ananas och kokos.

Faciliteter

- Pool
- Privat strand
- Restaurang
- Bar
- Spa
- Cykeluthyrning
- Wi-Fi

Hitta hit

Det tar drygt en halvtimme att köra från Zanzibars flygplats. Hotellet hjälper gärna till att ordna med transfer.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Chwaka Bay, East Coast, Chwaka 4836, Tanzania
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor