Ellery Beach House, Lidingö, Stockholm

Flashig strandresort med Beach Club på Lidingö i Stockholm

Stockholm
Petite Double Mini Small-rum
Lidingö
Stockholm

Snyggt boende med flair och Beach Club på Lidingö, inkl. frukost, middag, Beach Club, m.m.

Hotellbeskrivning

Plats

Unna dig en flärdfull hotellvistelse med jazziga influenser och Beach Club, underhållning och underbart läge vid vattnet på Lidingö i Stockholm, inklusive frukost och middag samt daglig tillgång till Beach Club och gym
  • Flärd, stil och Beach Club-vibbar: Det nyöppnade Ellery Beach House är en studie i stil och klass med en skön blandning av modern boho och jazzålderns influenser och utstrålar gyllene nyanser och prakt. Här möts stil och substans, och du kan förvänta dig en eklektisk och stilfull vistelse med lyxiga bekvämligheter som en Beach Club och padelbanor som går att hyra. Hotellet stoltserar dessutom med att vara Stockholms första strandresort, och är en lekfull mötesplats som sätter hotellet på kartan för flärdfull avkoppling.

  • Kulinariska läckerheter: En aromatisk fest för sinnena väntar på Palmers Restaurant, som bjuder på livliga medelhavssmaker och grillade rätter på träkol. Luta dig tillbaka i en ljus och gemytlig miljö och njut av livets enkla nöjen. Strandklubben har också läckra snacks med en distinkt kalifornisk prägel och en omfattande drinkmeny så du kan smutta på en svalkande drink medan du lutar dig tillbaka på en chic solbädd.

  • Avkopplande fristad: Ditt gulliga hotellrum må vara litet till storleken, men har en storslagen karaktär och är en fridens och tystnadens fristad med marshmallowmjuka sängkläder, gräddiga pastellfärger, varm belysning och utsikt över vattnet. Det är genomgående enkelt och elegant, från de avantgardistiska inredningsdetaljerna till det egna badrummet med guldbeslag och pistagekaklade väggar, och garanterar en minnesvärd vistelse för designälskare.

Faciliteter

- Terrass
- Beach Club
- Två restauranger
- Lounge
- Pooler
- Fitnesscenter
- Padelbanor (mot avgift)
- Wi-Fi
- Parkering  
- Husdjur är tillåtna på begäran (avgifter kan tillkomma)

Hitta hit

Ellery Beach House ligger på Lidingö i Stockholm. Med bil tar det cirka 20-30 minuter till centrala Stockholm, eller 50 minuter med kollektivtrafik. Till Arlanda flygplats är det en cirka 45 minuters bilresa eller ungefär 90 minuter med kollektivtrafik. 

Bra att veta

Observera att endast gäster över 18 år har tillträde till Coco Beach Club.

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Ellery Beach House ligger vackert och fridfullt på en udde på Lidingö i Stockholm, endast 20 minuter från huvudstadens centrum, och stoltserar med att kalla sig Stockholms enda strandresort. Här bor du i natursköna och ostörda omgivningar, men det råder samtidigt ingen brist på roliga saker att göra här. På resorten finns två padelbanor utomhus som går att boka mot en avgift, och de har även en egen brygga vid vattnet. Runt resorten finns dessutom flera joggingspår och blir du sugen på lite mer storstadsfeeling ligger centrala Stockholm inte långt bort.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer