Fly till paradiset i Thailand

Dewa Phuket Resort, Nai Yang Beach, Thailand

Pool-villa

Deluxerum

Deluxerum

Dewa-svit

Dewa-svit

Dewa-svit

Pool-villa

Pool-villa

Pool-villa

Pool-villa

Pool-villa

Lyxvistelse vid paradiset Nai Yang Beach, inklusive frukost och extra förmåner vid längre vistelser

Luta dig tillbaka i lugnet vid Nai Yang Beach, bortom alla hektiska folkmassor, och förundras över det orörda landskapet vid den skyddade Sirinath National Park på Phukets nordvästra kust. Här på den lyxiga strandresorten Dewa Nai Yang kan du glömma vardagen för en stund och njuta av paradisets vackra stränder och tropiska natur.

Den stora friformspoolen som slingrar sig runt den frodiga grönskan välkomnar dig vid lobbyn medan resortens andra poolområde stoltserar med en jacuzzi på 36 kvadrat. När du ändå är på plats i paradiset måste du självklart passa på att skämma bort dig själv med en spaupplevelse. På resortens spaavdelning kan du unna dig ångbad, kroppsskrubb, en skönhetsbehandling eller en klassisk thailändsk massage.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor