Fräscht hotell i Prags affärsdistrikt

Hotel Royal Prague, Prag, Tjeckien

Executive-rum

Executive-rum

Executive-rum

Boutiquehotell med wellnessavdelning i Prags moderna affärsdistrikt, inklusive frukost och välkomstdrink

Boutiquehotellet Hotel Royal Prague ligger i Prags affärsdistrikt, strax öster om innerstan. Här bor man i moderna, diskret eleganta rum med exklusivt designade badrum.

Hotellet har en mysig lobbybar, där man kan koppla av med utvalda viner och andra drycker av hög kvalitet. Det erbjuds också en fräsch wellnessavdelning, som bland annat inkluderar bastu, avkoppling och avancerade behandlingar.

Boendet ligger på promenadavstånd från Prags världsarvslistade historiska stadskärna, dit det även går att ta sig med tunnelbanan. Här hittar man ett stort utbud av kulturella landmärken, caféer, restauranger och butiker – men också en hel del ögongodis, i form av snickarglädje och vackra miljöer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor