Fridfull alpvistelse i Österrike - avbokningsbar

Gutshof Zillertal, Mayrhofen, Österrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Gutshof Zillertal

Mayrhofen

Gutshof Zillertal

Romantic-rum

Gutshof Zillertal

Gutshof Zillertal

Gutshof Zillertal

Gutshof Zillertal

Gutshof Zillertal

Gutshof Zillertal

Mayrhofen

Avkopplande vistelse i österrikiska alperna, inkl. frukostbuffé och daglig spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 26% ?

Utforska alpernas magiska natur, med boende i vackra Mayrhofen, inklusive frukostbuffé, daglig spaentré och mer | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Harmoni i alperna: Gutshof Zillertal ligger vackert inbäddat bland bergstoppar och lummig grönska i närheten av centrala Mayrhofen. Detta boende är perfekt för dig som önskar en rofylld semester med fartfyllda inslag. Strosa i den romantiska trädgården, som för maximal sinnesro är designad av Feng Shui-specialister eller simma några längder i utomhuspoolen i sällskap av de oslagbara alpvyerna.

  • Kropp och sinne: Efter en dag full av spännande aktiviteter, kan du unna dig själv en stund i wellnessavdelningen. Slå dig ner i någon av hotellets bastur, sjunk ner i ett avkopplande ångbad eller besök skönhetscentret för en välgörande behandling. Den generösa spamenyn erbjuder allt från sportmassage till ansikts- och kroppsbehandlingar.

  • Lokal gastronomi: À la carte-restaurangen Mei Tirol serverar gourmetmat inspirerad av österrikiska traditioner. I väntan på maten kan du njuta av ett glas lokalt producerat vin från den utmärkta vinlistan. Under sommarmånaderna har du dessutom möjlighet att avnjuta måltiden i den vackra trädgården. Hotellet har även ett eget bageri, där ett trettiotal nybakta godsaker serveras dagligen och en vinkällare där förstklassiga viner väntar på att provas. 

Faciliteter

- Restaurang
- Pool
- Spa- och wellnesscenter
- Bageri
- Vinkällare
- Feng Shui-trädgård
- Kostnadsfri parkering

Hitta hit

Närmsta flygplatsen är Innsbruck, som ligger sju mil från hotellet. Hotellet hjälper gärna till med bokning av flygplatstransfer mot en extra avgift.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Gutshof Zillertal Stillupklamm 826 6290 Mayrhofen, Österrike

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor