Fridfull vistelse på Sardinien

Tartheshotel, Guspini, Sardinien, Italien

Deluxerum

Classic-rum

En avkopplande oas på Sardinien, inklusive frukost, välkomstdrink samt mat- och sparabatt

Tartheshotel är uppbyggt som en liten vitkalkad by med bruna tak som omringar den vackert skulpterade poolen; en arkitektur som är typisk för Sardinien. Hotellet ligger nära Costa Verde, en kvart från det klarblå havet, och är välförtjänt sitt TripAdvisor Certificate of Excellence.

På Tartheshotel är det alltid nära till naturen, till och med under ett enkelt dopp i poolen som är omgiven av basalt, myrten och palmer. Efter simturen kan du låta den stora jacuzzins bubblor lösa upp dina spänningar innan du avnjuter en lätt lunch i skuggan av ekar och olivträd på terrassen.

I den fridfulla trädgården kan även den mest stressade hitta sitt inre lugn, kanske med en stunds yoga eller en god bok, medan doften av apelsin, citron och majestätiska cypresser sveper förbi.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor