Njutningsfull vistelse på Maldiverna

Fushifaru Maldives, Lhaviyani-atollen, Maldiverna

Pool Beach-villa Sunrise

Pool Beach-villa Sunrise

Pool Beach-villa Sunrise

Beach-villa Sunset

Beach-villa Sunset

Beach-villa Sunset

Upplev tropisk avkoppling och förtrollande solnedgångar på en liten paradisö i Indiska Oceanen

  • Upplev total avkoppling: Här kopplar du av till max i femstjärniga omgivningar. De gudomligt vackra sandstränderna och episka solnedgångarna gör det omöjligt att inte komma i semesterstämning. Fushifaru Maldives sätter dig som gäst i fokus så att du kan se fram emot en kravlös vistelse på ön.

  • Skäm bort dig själv med ett spabesök: Heylhi Spa, med sina fem behandlingsrum och grönskande omgivningar, är den idealiska platsen att fylla på batterierna med ny energi. Här kan du lära dig nya yogatekniker, slappa i poolen och skämma bort kroppen med frangipani-doftande behandlingar.

  • God mat från morgon till kväll: Börja dagen med en härlig frukostbuffé på restaurangen Korakali, där internationella klassiker möter tropiska smaker. Raakani Grill stoltserar med asiatisk meny och skaldjur, medan det finns en poolbar med enklare tilltugg och exotiska cocktails. Resorten kan även ordna privata måltidsupplevelser, till exempel vid en öde sandbank.

Faciliteter

- Två restauranger och en bar
- Spa
- Pool
- Vattensportcenter
- PADI-certifierat dykcenter

Hitta hit

Fushifaru Maldives ligger 35 minuter med sjöflygplan från Malés internationella flygplats. Transfer tur och retur ingår ej och måste anordnas med hotellet senast 72 timmar innan ankomst.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor