Charmigt lanthotell på Rivieran

Garrigae Le Domaine de l’Esterel, strax utanför Saint-Raphael, Frankrike

Standardrum

Standardrum

Privilege-rum

Privilege-rum

Saint-Raphaël

Saint-Raphaël

Saint-Raphaël

Esterel Massif

Lummigt boende nära tallskogar utanför Saint-Raphaël på Franska rivieran

  • Upptäck den rogivande omgivningen: På Le Domaine de l'Esterel kan du promenera runt i den grönskande tallskogen och titta på stengraven från stenåldern som ligger i närheten av hotellet. Vill du hålla igång kan du spela golf eller tennis eller så kan du bege dig till stranden som ligger tio minuter från hotellet.

  • Många möjligheter till avkoppling: Ta ett dopp i en av hotellets två pooler, koppla av i jacuzzin eller smyg in i bastun en stund. På Le Domaine de l'Esterels spa njuter du av sköna behandlingar som massage i skenet av levande ljus, wraps med sjögräs och tång och olika skönhetsbehandlingar.

  • Provensalskt på faten och i glasen: På Restaurant Coté Pinède kan du äta vällagad fransk mat med tydliga influenser från Medelhavet. Förhöj smakupplevelsen med ett glas vin från regionen. Vill du ta en drink och umgås med dina vänner kan du besöka en av de två barerna: en vid poolen och en i den mysiga loungen.

Faciliteter


- Restaurang
- Två barer
- Två pooler
- Wellnessavdelning
- Trädgård
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen Nice – Côte d’Azur ligger 40 kilometer bort, vilket tar mellan 45 minuter till en timme att köra. Det rekommenderas att hyra en bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor