Glammig resort på södra Sardinien

Chia Laguna Resort Hotel Village, Chia, Italien

Classic Cottage-rum

Classic Cottage-rum

Ha en avslappnande semester på Sardiniens guldskimrande kust, inklusive halvpension, aktiviteter och andra förmåner

Sardinien är sagolik ö i Medelhavet. Hit åker italienarna själva gärna på semester och det är inte svårt att förstå varför. I det vackra landskapet gömmer sig romerska ruiner såväl som söta små fiskebyar och öns silkeslena sandstränder för tankarna till tropiska Karibien snarare än södra Europa.

Längst nere på ön finns Chia-lagunen som har blivit ett populärt resmål tack vare sina guldskimrande stränder och turkosa vatten där det ofta går att få syn på badande flamingos. Chia Laguna Resort Hotel Village hittar du mitt i den fridfulla bukten. Resorten har allt som behövs för en lyxig solsemester, och erbjuder massor både inom avslappning, underhållning och aktiviteter.

Läs en bok vid poolkanten, eller delta i de många aktiviteter som erbjuds på hotellet, som till exempel tennis och fotboll. Du har även tillgång till ett stort fitnessområde. Utanför hotellområdet har du inte långt till de vackra sandstränderna och på kvällarna anordnas underhållning i form av musikshower för hela familjen. Välkommen till resorten som har något för alla åldrar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor