Golf- och sparesort i Kambodja

Sofitel Angkor Phokeethra Golf and Spa Resort, Siem Reap, Kambodja

Luxury-rum

Luxury-rum

Elegant kolonialinspirerad golf- och sparesort med utsikt över Andamansjön, inklusive frukost, transfers och sen utcheckning

Golf och spa är en populär semesterkombination och om du lägger till ett soldränkt poolområde, femstjärnig service och natursköna omgivningar så blir den nästan oslagbar. Sofitel Angkor Phokeethra Golf and Spa Resort är Siem Reaps största lyxresort och ligger i en sex hektar stor park precis utanför Kambodjas näst största stad. Hotellet har 238 rum som är inhysta i kolonialinspirerade byggnader placerade runt en vacker lotussjö.

Golfare kommer att älska att spela på Phokeethra Country Clubs 18-hålsbana med en fantastisk utsikt över den turkosa Andamansjön. Om golf inte är din grej kan du lapa sol vid lagunpoolen – den största i hela Kambodja – eller låta terapeuterna på So Spa pyssla om dig med lyxiga L’Occitane-produkter. Blir du sugen på något kallt att dricka finns det en swim-up-bar där du kan njuta av din drink i poolen.

Med tuk-tuk tar du dig till Siem Reaps centrum på fem minuter och här väntar spännande marknader och sevärdheter som templet Angkor Wat. Hur du än väljer att tillbringa dagen, avslutas den säkert på en av hotellets restauranger där du kan njuta av asiatiska bufféer eller utsökta franska gourmeträtter. Mätt och belåten beger du dig till den eleganta baren Explorer’s Tales för att insupa lite kolonial atmosfär och smutta på en cocktail till ljudet av pianomusik.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor