Storslaget hotell vid Neapelbukten - avbokningsbar

Grand Hotel Parker’s, Neapel, Italien

Upp till -58% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Classic Sea View-rum

Standardrum

Classic Sea View-rum

Standardrum

Femstjärnigt hotell med anor från 1800-talet och utsikt över Neapelbukten, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 58% ?

Italiensk elegans från 1800-talet, med femstjärnig service och svepande vyer över Neapelbukten, inklusive frukost och välkomsdrink. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Ett anrikt hotell med extra allt: När du kliver in på detta femstjärniga hotell, som är inrymt i en byggnad från år 1870, möts du av klassisk empirestil med referenser från Kung Louis XIV överdådiga hov. Här skapar italiensk marmor, kristallkronor och antika möbler en sofistikerad atmosfär som är perfekt att återvända till efter en dag på Neapels gator.

  • Strålande utsikt över Neapelbukten: Bege dig till takterrassen på översta våningen och inled dagen med en god frukost och panoramautsikt över havet. Senare under dagen kan du utforska det gastronomiska utbudet på hotellets Bistrot Specchi, som serverar rätter från Medelhavet och läckra avsmakningsmenyer. 

  • Upptäck regionens höjdpunkter: Hotellet utgör en perfekt bas för dig som vill utforska regions kulturella smultronställen. Du kan bland annat göra utflykter till Pompeji, Sorrento och Amalfikusten eller ta en tur till öarna Capri och Ischia. För den som är intresserad finns det även möjlighet att följa med på spännande vinturer.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Lobby
- Fitnesscenter
- Wi-Fi
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 20 minuters bilfärd från Neapels flygplats.

Bra att vetaPå grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Corso Vittorio Emanuele, Neapel, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor