Härlig spavistelse i Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden, Stockholm

Superior-rum

Standardrum

Pampigt skärgårdshotell nära centrala Stockholm

  • Upplev den vackra skärgården på nära håll: Du bor i en pampig miljö, omgiven av natur och med utsikt över den ständigt föränderliga Baggensfjärden. Hotellet byggdes år 1893 av familjen Wallenberg, som ville skapa känslan av en svensk Riviera med inspiration av Monte Carlo.

  • Härliga stunder på spaavdelningen: På det avkopplande spaet kan du varva ner med ett dopp i poolen, en stund i bastun eller i jacuzzin. Det erbjuds även ett brett urval av härliga behandlingar.

  • Njut av matupplevelser: Inled morgonen med hotellets generösa frukostbuffé som serveras i Franska matsalen. Senare under dagen kan ni även njuta av lunch och middag tillagad av prisbelönta kockar på säsongsbetonade ingredienser. I baren Sea Front serveras förutom goda drycker även en hemlagad pizza.

Faciliteter


- Restaurang
- Bar
- Spaavdelning
- Gym
- Yogapass

Hitta hit

Från Saltsjöbaden går både tåg och buss in till Slussens tunnelbanestation i centrala Stockholm, vilket tar ungefär 40 minuter.

Bra att veta

Du som väljer erbjudandet med två nätters vistelse har tillgång till hotellets spa under ankomstdagen. Önskar du besöka spaet vid fler tillfällen under din vistelse kan du köpa till spaentré för 250 SEK per person och dag (350 SEK per person och dag på lördagar). Under sportlovet (vecka 9) samt påsklovet (vecka 15) är barn under 16 år välkomna till hotellets spa mellan 07.00-11.00 samt 18.00-21.00. Övriga tider är åldersgränsen 16 år i målsmans sällskap.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor