Grandiost boende i miljonstaden Dubai

Grand Hyatt Dubai, Dubai, Förenade Arabemiraten

King Creek View-rum med Club access

King Creek View-rum med Club access

King Downtown View-rum

Ett storslaget, femstjärnigt hotell i glittrande Dubai

  • En femstjärnig vistelse med extra allt: Kliv in på hotellet och möts av ett luftigt atrium med en tropisk inomhusträdgård, komplett med bäckar och broar. En vacker lobby med marmorgolv och skinande pelare är porten till den imponerande mängden faciliteter som inkluderar 13 restauranger och barer, ett prisbelönt spa, och kreativt designade inomhus- och utomhuspooler.

  • En kulinarisk resa från början till slut: På hotellet väntar prisbelönta restauranger, som serverar allt från Singapore-inspirerade rätter med fisk och skaldjur och utsökta New York-stekar till autentisk italiensk mat och eleganta, indiska rätter.

  • Ett spa som är ett resmål i sig: Prova spaets innovativa HydraFacial, en avancerad hudvårdsbehandling som direkt ger dig en strålande hy. Bland faciliteterna finns en högteknologisk bastu, fitnesscenter, jacuzzi och ångrum.

Faciliteter

- Spa
- Restauranger
- Concierge
- Rumsservice
- Pool
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger bara tio minuters färd från Dubais internationella flygplats.

Bra att veta

Gäster som bor i Club-rummen kan endast äta frukost i den privata loungen och för att äta i hotellets vanliga frukostmatsal, The Collective, tillkommer en extra kostnad.

Hotellet är anpassat för gäster med funktionsvariationer och har dessutom en barnklubb med möjlighet till barnpassning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor