Stilrent på Kroatiens kust

Grand Park Hotel Rovinj, Rovinj, Kroatien

Premium Park View-rum

Hotell med spa, pooler och stort gastronomiskt utbud i Rovinj, nära strand och stadskärna

  • Eleganta smaker: I hotellets eleganta restauranger kan du bland annat njuta av en frukostbuffé, grillrätter och utvalda viner samt betrakta kockarna i deras arbete i det öppna köket. Från restaurangen på femte våningen har du vacker utsikt över Rovinjs marina och den historiska stadskärnan.

  • Fyll på energiförrådet: I lobbybaren har du utsikt över stadskärnan och här serveras smårätter och skaldjur samt ett stort utbud av champagne. Det finns även en cigarrlounge samt en stor härlig terrass. Du kan även njuta av mindre rätter i poolbaren-

  • Koppla av på spa: Hotellets eleganta spa är hela 3 500 kvadratmeter stort och uppdelat på två våningsplan. Här erbjuds bastu, ångbastu, utomhus- och inomhuspooler, en kall pool, isfontän, upplevelseduschar, vilorum samt ett soldäck och förfriskningar. Dessutom kan du boka in dig för ett utbud av behandlingar. Wellnessavdelningen kompletteras med ett modernt gym.

Faciliteter

- Restauranger
- Barer
- Spa
- Pool
- Wi-Fi
- Tennisbanor

Hitta hit


Till Triestes flygplats är det drygt två timmars bilfärd, eller mellan tre och en halv och fem och en halv timmars resa med allmänna färdmedel.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor