Toskansk 1800-talsvilla med termiska källor

Grotta Giusti Resort, Golf & Spa, Toscana, Italien

Superior-rum

Pistoia

Comfort-rum

Lucca

Florens

Superior-rum

Montecatini Terme

Lucca

Hälsovistelse med varma källor, en naturlig grotta och ett prisbelönt spa

  • Historiskt spahotell i natursköna omgivningar: Hotellet ligger mitt i det vackra, böljande landskapet fyllt av doftande blomsterträdgårdar, uråldriga träd och olivlundar. Byggnaden är från tidigt 1800-tal och är vackert inredd med utsmyckade, antika möbler och lounger med målade fresker.

  • Varma källor och underjordiska grottor: Det prisbelönta spaet på Grotta Giusti är en del av ett stort nätverk av underjordiska grottor. Vattnet i de varma källorna där du kan ta dig ett välgörande ångbad kommer från en underjordisk sjö och har en temperatur på 34 grader.

  • Toskansk mat i mängder: I restaurangen kan du avnjuta en blandning av innovativ och traditionell toskansk mat, som serveras i trädgården på restaurang La Veranda och under bar himmel på L’Oasi. För prisbelönta signaturdrinkar, ört-teer och vin ska du bege dig till hotellbaren.

Faciliteter

- Fitnesscenter
- Naturlig grotta
- Medicinskt spa
- Utomhuspool
- Två restauranger
- Bar
- Café

Hitta hit

Den närmsta flygplatsen är Pisa, dit det tar ungefär 50 minuter att köra. Du kan även ta tåget från flygplatsen till Montecatini Terme, följt av taxi därifrån.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor