Gourmetfokuserad vistelse i Västmanland

Grythyttans Gästgivaregård, Grythyttan

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Valvet

Mat och dryck i fokus på vacker gästgivaregård i Bergslagen med en av Sveriges främsta vinkollektioner

  • Ett gästgiveri där maten står i centrum: Förvänta dig fulländade rätter och perfekt matchade drycker därtill. Sanna finsmakare bör boka in ett besök till Kötthimlen, där det provsmakas utvalda styckningsdetaljer från restaurangens mörskåp i kombination med goda viner från Grythyttans imponerande vinkällare.

  • Lär dig mer om mat och dryck: Upplev måltidshistoria och lär dig mer om mat och dryck vid Måltidens hus som är ett kunskapscentrum för gastronomi. Här finns även ett kokboksmuseum som matnestorn Thore Wretmans samlingar ligger till grund för. Museet är det enda av sitt slag i Sverige.

  • Unna dig total avkoppling efter maten: Som gäst på Grythyttan har du möjlighet att njuta av Gästgiveriets gemensamma relaxavdelning med eluppvärmd bastu. Vill du sätta lite extra guldkant på tillvaron kan du även hyra en vedeldad bastu eller den vedeldade badtunnan mot en extra kostnad. Som grädden på moset kan du dessutom njuta av läckerheter från relaxmenyn.

Faciliteter

- Bar
- Wi-Fi
- Aktiviteter (extra kostnad tillkommer)
- Restaurang
- Relaxavdelning

Hitta hit

Till Grythyttans Gästgivaregård tar det cirka två och en halv timme att köra från Stockholm eller en timme från Örebro. Det är också möjligt att komma med buss eller tåg från såväl Stockholm som Göteborg.

Bra att veta


Den vedeldade badtunnan hyrs ej ut vid minusgrader på grund av halkrisken.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor