Vuxenhotell i soliga Marbella

H10 Andalucía Plaza, Marbella, Spanien

Double Pool View-rum

Double Pool View-rum

Double Pool View-rum

Double Pool View-rum

Double Pool View-rum

Double Pool View-rum

Elegant hotell för vuxna med spa, gym och pool på Costa del Sol

  • Ett vuxenhotell på Costa del Sol: H10 Andalucía Plaza ligger i ett fint område nära Marbellas liv och rörelse. Hotellet har en modern design med andalusisk charm. Höjdpunkten är den stora, lagunliknande poolen som, precis som resten av hotellet, är ett himmelrike bara för vuxna.

  • Fyll på med energi: Restaurang Córdoba har en terrass och innergård fylld med palmer och serverar buffémat med à la carte-möjligheter. Under frukostserveringen får du inte missa pannkakorna som görs på beställning. Lättare snacks hittar du i Naturalia Bar vid poolen.

  • Varva ner och må bra: Despacio Spa Centre är en perfekt plats för att dra ner på tempot och skämma bort sig själv. Inomhuspoolen har jet- och hydroterapiduschar, eller så kan du satsa på träning i gymmet. Det finns också en trevlig utomhusterrass där du kan fortsatta avslappningen.

Faciliteter

- Restauranger
- Bar
- Spa
- Wi-Fi

Hitta hit

Málagas flygplats ligger ungefär 40 minuters köravstånd från hotellet. Närmsta tågstation är Fuengirola, som ligger en halvtimmes färd bort.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor