Spännande resa i mångsidiga Vietnam

Ho Chi Minh-staden, Sapa, Hanoi, Ha Long-bukten, Hue, Hoi An & Nha Trang, Vietnam

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Flyg ingår Flyg ingår

Ha Long-bukten

Sapa

Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh-staden

Sila Urban Living

Executive-studio på Sila Urban Living

Sila Urban Living

Flytande marknad

Risfält i Mu Cang Chai

Classic Mountain View-rum på Silk Path Grand Resort & Spa Sapa

Silk Path Grand Resort & Spa Sapa

Silk Path Grand Resort & Spa Sapa

Risfält i Mu Cang Chai

Bergspasset Ma Pi Leng i Dong Van, Hagiang

Enkolonnpagoden, Hanoi

Pullman Hanoi

Pullman Hanoi

Deluxerum på Pullman Hanoi

Ha Long-bukten

Queen Deluxe-hytt på Amour Cruise

Amour Cruise

Amour Cruise

Amour Cruise

Amour Cruise

Thien Mu-pagodan i Hue

Förbjudna staden i Hue

Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa, Hue

Pool Access-villa på Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa

Pool Access-villa på Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa

Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa, Hue

Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa, Hue

Huongfloden, Hue

Hoi An

Riverside Deluxerum på Lantana Riverside Hoi An Boutique Hotel & Spa

Riverside Deluxerum på Lantana Riverside Hoi An Boutique Hotel & Spa

Hoi An

The Anam

The Anam

The Anam

Balcony Garden View King-rum på The Anam

The Anam

Nha Trang

Följ med på en 17 nätter lång rundresa till tropiska stränder, förtrollande dalar, en oförglömlig kryssning och livliga städer i Vietnam, inklusive flyg, delad transfer, frukost och mycket mer

Destination 1: Ho Chi Minh-staden

Ditt äventyr startar i Ho Chi Minh-staden, där du kommer tillbringa tre nätter på moderna Sila Urban Living. Härifrån kan du enkelt promenera till flera spännande sevärdheter som Notre Dame-katedralen och ärkebiskopens residens. Du har dessutom ett stort utbud av butiker, caféer och vacker kolonialarkitektur runt hörnet.

Destination 2: Sapa

Nu har det blivit dags att hoppa på nattåget som kommer ta dig till Sapa. Här väntar två nätter i den vackra dalen där du bor på femstjärniga Silk Path Grand Resort & Spa. Njut av det idylliska landskapet med vattenfall och berg och se solen gå upp över risfälten. När du inte utforska den vackra omgivningen kan du passa på att bli ompysslad på spa.

Destination 3: Hanoi

Du lämnar landsbygden bakom dig och fortsätter resan till huvudstaden Hanoi. Här bor du i hjärtat av staden på Pullman Hanoi där du kommer tillbringa två nätter. Strosa runt i de historiska kvarteren Chua Tran Quoc och besök livliga marknader. När du känner dig nöjd med sightseeing kan du bege dig till hotellets spa.

Destination 4: Kryssning i Ha Long-bukten

Ha kameran redo – nästa destination är en naturskön kryssning längs den av UNESCO världsarvslistade Ha Long-bukten. Förutom att spana in den otroliga naturen längs bukten kan du passa på att testa tai chi eller gå på en matlagningskurs. Passa även på att slå dig ner på soldäcket och njut av den harmoniska omgivningen.

Destination 5: Hue

Nu har det blivit dags att upptäcka kejsarstaden Hue. Här väntar tre nätter på Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa där du kan hänga vid poolen och koppla av på spa. I staden finns det mängder av historiska monument och du kan bland annat besöka den Förbjudna staden.

Destination 6: Hoi An

Nu har det blivit dags att se ytterligare ett av UNESCO:s världsarv – nästa stopp på resan är Hoi An. Staden erbjuder både en livlig stadskärna med vimlande marknader och ett härligt gatuliv, men här finns även bedårande stränder. Du bor på Lantana Riverside Hoi An Boutique Hotel & Spa där två nätter väntar. Förutom mysiga stadspromenader bland vackra tempel och skönt strandhäng kan du även passa på att bli ompysslad på spa.

Destination 7: Nha Trang

På resans sista stopp får du möjlighet att koppla av ordentligt – här bor du intill en pudermjuk tropisk strand i Cam Ranh. Förvänta dig idyllisk utsikt över det glittrande vattnet och dramatiska berg. Här kommer du tillbringa fyra nätter på den exklusiva resorten The Anam, som bland annat erbjuder en bio och ett spa.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.