Familjevänligt hotell i natursköna Åre

Holiday Club Åre, Åre

Wellnessvistelse Wellnessvistelse

Unna dig en må bra-vistelse för kropp och själ

Mountain View-rum

Mountain View-rum

Åresjön

Åresjön

Härlig vistelse i Årefjällen med boende på ett modernt hotell med badvärld, gym och perfekt läge

  • Träna, bada och må bra: Hotellets aktivitetsprogram, Active Inclusive ser till att du alltid kan hålla dig sysselsatt. I badvärlden finns bland annat motionsbassäng, jacuzzis och barnpool samt möjligheten att delta i SUP-yoga. Här har du dessutom bastuvärlden Season Saunas, som mot en extra avgift erbjuder olika varianter av bastur.

  • Ge dig ut i det spektakulära landskapet: Holiday Club Åre är vackert beläget mellan fjäll och sjö i en av Sveriges mest omtyckta friluftsdestinationer. Ta med familjen på upptäcktsfärd och utforska alla smultronställen som detta magiska fjällandskap erbjuder.

  • Gröna middagar på restaurangen Grow: Restaurangen lägger stort fokus på proteinrika och näringsriktiga råvaror, som ger mängder av energi inför dagens upplevelser. Gillar du pubstämning finns även O’Learys, som serverar mat inspirerad av det amerikanska köket.

Faciliteter

- Barnklubb (extra kostnad tillkommer)
- SATS-gym med gruppträning
- Personlig tränare (extra kostnad tillkommer)
- Badvärld
- Två restauranger
- Season Spa med behandlingar
- Holiday Store med souvenirer, snacks och SPA-produkter
- Parkering (extra kostnad tillkommer)

Hitta hit

Hotellet ligger bara fem minuters promenad från Åres tågstation. Till flygplatsen Åre Östersund är det drygt en timmes bilfärd.

Bra att veta

Läs mer om Active Inclusive här.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor