Boutiquehotell vid stranden i Cannes - avbokningsbar

Hôtel Barrière Le Gray d'Albion, Cannes, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Elegant boende på boutiquehotell med fantastiskt läge nära Promenade de la Croisette, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Elegant som sig bör: Mitt i Cannes hjärta hittar du detta boutiquehotell, med en privat strand där solsängar och parasoller står prydligt uppradade framför det azurblå Medelhavet. Hotellet erbjuder luftiga och ljusa utrymmen med skinande vit marmor och snygga designdetaljer.

  • Håll uppe dina sunda vanor: Rummen är vackert inredda i ljusa färger och bjuder på vacker utsikt över staden. Du kan hålla träningsrutinen vid liv i hotellets nyrenoverade gym eller besöka spaavdelningen på det närliggande systerhotellet Hôtel Le Majestics (kan medföra en extra kostnad).

  • Middag à la Provençale: Ingen semester i Frankrike är fulländad förrän du har njutit av det berömda köket. Oavsett om du väljer att äta på någon av hotellets två restauranger eller utforska stadens enorma gastronomiutbud kommer dina smaklökar inte att bli besvikna.

Faciliteter

- Två restauranger
- Strandbar
- Privat strand
- Wi-Fi
- Terrass

Hitta hit

Du promenerar till Cannes tågstation på fem minuter varifrån du kan ta dig till andra städer på den Franska rivieran. Det är runt 35 minuter med bil till Nice flygplats och transfer kan ordnas genom hotellet mot en extra kostnad.

Bra att veta

Hôtel Barrière Le Gray d'Albion har en privat strand, endast för gäster – här kan du njuta av färgglada cocktails, fester och vattensporter i en bohemiskt chic atmosfär. Observera att hotellet ibland arrangerar privata tillställningar på stranden och att stranden då inte är tillgänglig för hotellets gäster.

Hotellets restaurang håller för närvarande stängt.

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor